УСЛУГИ

Дигитален маркетинг


Дигиталният маркетинг се е превърнал в съществена част от дейността на всяка една организация. Използвайки всички видове инструменти и цифрови рекламни канали за комуникация, ние от GENCHEV GROUP успяваме да предложим на клиентите си услуга, която ще им помогне да постигнат целите си. Създавайки web сайтове, страници, блогове, кампании в социалните мрежи и онлайн медии, превръщаме комуникацията в доверие и лично изгрaдени връзки с клиентите и потребителите.

Проучване и стратегии


Разработването на рекламна стратегия е услуга, която предоставя възможност на всяка компания правилно да изгради своите дълготрайни и ефективни маркетингови взаимоотношения със своите потребители, да дефинира конкретни цели, да установи и разреши конкретни проблеми с бранд позиционирането в съзнанието на потребителя.

Изработка на Website


В настоящия свят на мобилни комуникации и интернет информационна мрежа, уеб сайтът е изключително важен инструмент за неограничена и свободна реклама за всяка фирма, организация, дейност или обществено значими личности. В широко-обхватната интернет мрежа, уебсайтът се превръща в лице на Вашата фирма. Чрез уеб сайта клиентите се запознават виртуално с Вашата дейност, продукти услуги, чрез представянето на Вашия сайт.

Външна реклама


Външната реклама е задължителен елемент на всяка сериозна рекламна кампания. Тя успява да направи даден продукт по-популярен и достъпен за голям брой потребители. Ние ще Ви предложим пълно обслужване в областта на външната реклама, планиране на подходяща стратегия, дефиниране и визуализиране на послания, печат и предпечат на винил, изработка и монтаж на билбордове и табели, брандиране на витрини, изрязване на фолио, несветещи табели, обемни букви, светещи табели, широкоформатен печат.

Графичен дизайн


От дизайна на всеки продукт зависи неговия успех или неуспех.

Предпечат и печат


При нас можете да отпечатате: флаери, брошури, каталози, стикери, етикети, календари, плакати, папки, пирамидки, подложки, визитки, покани, картички, менюта, бланки, пликове.